USD Alış: 3.7941 | USD Satış: 3.8093 | Euro Alış: 4.6353 | Euro Satış: 4.6538

ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU, TEKİRDAĞ TSO EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28.12.2017

Enerji Verimliliği Derneği Tekirdağ Şubesi Genel Kurulu gerçekleştirmek üzere, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda, 28 Aralık 2017 tarihinde toplanarak dernek yönetim kurulu asil ve yedek listesi, denetleme kurulu asil ve yedek listesi ile onur kurulu listesini belirledi.

2014 yılında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ın girişimleri ile kurulan, Enerji Verimliliği Derneği Tekirdağ Şube açılışı, yine Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikle açılışını gerçekleştirmişti.

Başkan Günay, “Derneğin en önemli misyonu, topluma enerji tüketimi ile ilgili bilinci oluşturmak ve tasarruf sağlamaktır. Son yıllarda enerji verimliliği anlayışında birçok değişimlere de hep birlikte şahit oluyoruz. İşte bu noktada Enerji Verimliliği Derneği ülkemizin kaynaklarını en verimli şekilde kullanabilmek için bilinç oluşturmak amacıyla etkinliklerini yürütüyor. Bu kapsamda derneğin bugünlere gelmesinde büyük emekleri ve girişimleri bulunan rahmetli Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı İbrahim Çağlar’ı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Enerji Verimliliği Derneği Tekirdağ Şubesi’nde görev alan başta Dernek Başkanı Engin Tekin nezdinde tüm yöneticilere başarılar ve kolaylıklar diliyorum. “dedi.

Enerji Verimliliği Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Asil Aday Listesi, Engin Tekin, İsmail Erkoç, Mestan Özcan, Tansel Özsoy, İlhami Özcan Aygun, Turan Avcı, Elçin Bayol, Yönetim Kurulu Yedek Aday Listesi ise Ferruh Beceren, Sebahattin Çebi, Buğra Durgut, Şeref İkbal, M.Fatih İşcan, Galip Öge, ve Hüseyin Öztekin’den oluşmaktadır.

Gerçekleşen toplantıda Enerji Verimliliği Derneği Tekirdağ Şubesi Onur Kurulu’nda Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden yer aldılar.