DUYURULAR

Seyahat Dilekçeleri Hk.Trakya Kalkınma Ajansı - COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık ProgramıGümrük Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Ekmek Satışı Hk.Şirket Genel Kurul Kar Payları Hk.Yetki belgesi başvuru ve araç ekleme işlemleri hk.Market işletmeleri hk. önemli duyuruSGK PRİM ÖDEME SÜRELERİ HK.Kredi Garanti Kurumlarına Sağlanan Hazine Desteği Hk.Uluslararası Katılımlı OrganizasyonlarSüleymanpaşa Belediyesi - Çöp Tedbirleri hk.Market çalışma saatleri hk.AİDAT VE MUNZAM AİDATLARIN ERTELENMESİ HK.Covid-19 DestekleriEkmek ve ekmek çeşitlerinin satışında uyulması gereken hususlar hk.Sanal Ticaret Akademisi Gümrük İşlemlerinin Kolaylaştırılması Yönetmeliği Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketiİş yerlerinde COVID-19 HazırlıklarıAvrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği (COSME)ProgramıGüçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışması Hk.Askıya Alma Sistemi Hk.İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)KOBİ'ler için hibe desteğiÖlçü Aleti Muayene BaşvurularıBANKACILIK SİSTEMİNE YÖNELİK ÜCRETLERE İLİŞKİN DÜZENLEMELER COSME Programı - ELIIT ProjesiDIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ PROGRAMI HK.Yıllık İşletme Cetveli 2020HURDA ARAÇLARIN KALDIRILMASI HK.AB İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği (COSME) ProgramıODUN HAM MADDESİNE DAYALI İŞLETMELERELÜS ve İthal Ürün SatışlarıSigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Hk.Standardizasyon Veritabanı Hk.Sweet&Snacks Expo 2020 ChicagoKarayolu Taşıma Yönetmeliği Değişikliği HakkındaSayısal takograf uygulaması 30 Haziran’a ertelendiKağıtsız İhracat Uygulamasıİkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelikte Süre Uzatımı hkVERBİS’e kayıt süreleri uzatıldı!Ölçme sistemleri ile bazı ölçü ve tartı aletlerinin muayene yönetmeliği hk.VERBİS'e kayıt zorunluluğu!UDHB'dan Yetki Belgesi Almış Tüzel Kişi Firmaların KEP Adresi Zorunluluğu Hakkında23.TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ İLANIAhşap ambalaj malzemelerinin ısıl işleme tabi tutulmasına ve işaretlenmesine dair talimat hk.KOBİ'lere Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans OlanaklarıAkkuyu Nükleer Güç Santralleri İhale Şartları Toplantısı hk.Kaynak verimliliği analiz ve raporlarının duyurulması hk.Bulgaristan Heyeti İkili İş Görüşmeleri Hk.Arnavutluk Özel Sektör Heyeti Programı, 1-3 Aralık 20192020 Yılı, e-Dönüşüm Mevzuatı Bilgilendirme Semineri Hk.SEKTÖREL PERFORMANS DEĞERLENDİRME ÖDÜLLERİTOBB AZERBAYCAN ZİYARETİ VE İŞ FORUMU 13-14 EKİM 2019U-ETDS (uzaktan Elektronik Takip Denetim Sis.) Hk.Türkiye'nin en hızlı gelişen 100 firması yarışmasıDÜNYA HELAL ZİRVESİ VE 7.İTT HELAL EXPO HK.Vagon ve Lokomotif Sektörü İş Forumu ve İkili İş Görüşmeleri DavetiYILLIK AİDAT VE MUNZAM AİDATLARIN SON ÖDEME TARİHİ 31 EKİM 2019!TÜRK KENEŞİ ÖZBEKİSTAN İŞ VE YATIRIM FORUMUDIŞ TİCARET İSTİHBARATI VE UYGULAMALI PAZAR TESPİTİ EĞİTİMİVERBİS'E KAYIT SÜRESİ UZATILDISÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ MAL ALIMI iHALESİIII. TARIM ORMAN ŞURASI TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş. ONLINE ANKET ÇALIŞMASIAŞIRI TUZ VE ŞEKER KULLANIMININ AZALTILMASIN KONUSUNDA EĞİTİM TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU 1.EKONOMİ KONFERANSIYILLIK AİDAT VE MUNZAM AİDATLARIN SON ÖDEME TARİHİ 01 TEMMUZ 2019!KONSİNYE SATIŞ SİSTEMİ HK.ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ HK DUYURU!ASKIYA ALMA VE KOTA BAŞVURULARI KOBİLERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASIDeniz Limanlarında Gümrük İş ve İşlemleriyle İlgili Hizmetlerden Alınacak Azami Ücret Tarifesi2018 yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu AraştırmasıU-ETDS (Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi) ve Sayısal Takograf Bilgilendirme SemineriVeri Sorumluları Siciline Kayıt Yükümlülüğü Hk.TOBB TEKİRDAĞ İL KGK VE GGK GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ ADAYLARI HK.DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ TOBB TEKİRDAĞ İL KGK VE GGK GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ HK.KUZEY REN-VESTFALYA EYALETİ TANITIM TOPLANTISITrakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi hizmet vermeye başladı.TEKİRDAĞ TSO KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNA KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZE DUYURULURSİGORTA ACENTELERİ HK DUYURUENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMIYILLIK AİDAT VE MUNZAM AİDATLARIN SON ÖDEME TARİHİ 31 EKİM 2018!Aidat Borçlarına Faiz Affı Ve Yapılandırma FırsatıSİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMLERİ Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu 1 Ocak 2017´de başladıTİCARET SİCİLİNE İLİŞKİN HARÇ ÖDEMELERİ TOBB’A BAĞLI ODA/BORSALAR HİZMET STANDARTLARINI ARTTIRIYOR, HİZMETİ ÜYELERİN AYAĞINA GETİRİYOR!6736 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin KanunKAREKODLU ÇEK SUNUMBAŞARI HİKAYELERİ...TTK'NIN GEÇİCİ 7.MAD. UYARINCA VERGİ DAİRESİNDE KAYDI KAPANAN ŞİRKETLERE İLİŞKİN İHTAR İLANLARITEKİRDAĞ TSO, TSE İŞBİRLİGİ PROTOKOLÜNÜ TAMAMLADITÜRK TİCARET KANUNU’NDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLERTTK'NIN GEÇİCİ 7.MAD. UYARINCA MÜD.LÜĞÜMÜZ TARAFINDAN KENDİLERİNE İHTAR YAPILAN LTD.ŞTİ. 'LERSERMAYE ARTIŞLARINA AİT İHTAR LİSTESİSİGORTA ACENTELERİ YÖNETMELİĞİ VE EK1-2-3-4-5-6-7-8 FORMLARI HAKKINDA DUYURU!6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YASASI GENEL BİLGİLENDİRME SEMİNERİE-İMZA İÇİN İSTENİLEN EVRAKLARPERAKENDE TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN TASARISI GELİR VERGİSİ KANUNU TASARISITÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN TASARISI6102 Sayılı Kanunun geçici 7’nci maddesine dayanılarak münfesih olmasına veya sayılmasına rağmen tasfiye edilmemiş anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin tasfiyelerine ve Ticaret Sicil kayıtlK BELGESİ HAKKINDA DUYURU!Odamız Tüm Teknik Altyapısını Yenilemiştir.81 İlde Her Konuda Yatırım TeşviğiUMEM BECERİ ‘ 10 KURSUNDAN AÇIKLAMAYeni Web Sayfamız Tam Zamanında HizmetinizdeTEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN K BELGELERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!