USD Alış: 5.8663 | USD Satış: 5.8898 | Euro Alış: 6.5799 | Euro Satış: 6.6063

DUYURULAR

AŞIRI TUZ VE ŞEKER KULLANIMININ AZALTILMASIN KONUSUNDA EĞİTİM TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU 1.EKONOMİ KONFERANSIYILLIK AİDAT VE MUNZAM AİDATLARIN SON ÖDEME TARİHİ 01 TEMMUZ 2019!KONSİNYE SATIŞ SİSTEMİ HK.ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ HK DUYURU!ASKIYA ALMA VE KOTA BAŞVURULARI KOBİLERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASIDeniz Limanlarında Gümrük İş ve İşlemleriyle İlgili Hizmetlerden Alınacak Azami Ücret Tarifesi2018 yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu AraştırmasıU-ETDS (Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi) ve Sayısal Takograf Bilgilendirme SemineriVeri Sorumluları Siciline Kayıt Yükümlülüğü Hk.TOBB TEKİRDAĞ İL KGK VE GGK GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ ADAYLARI HK.DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ TOBB TEKİRDAĞ İL KGK VE GGK GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ HK.KUZEY REN-VESTFALYA EYALETİ TANITIM TOPLANTISITrakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi hizmet vermeye başladı.TEKİRDAĞ TSO KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNA KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZE DUYURULURSİGORTA ACENTELERİ HK DUYURUENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMIYILLIK AİDAT VE MUNZAM AİDATLARIN SON ÖDEME TARİHİ 31 EKİM 2018!Aidat Borçlarına Faiz Affı Ve Yapılandırma FırsatıSİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMLERİ Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu 1 Ocak 2017´de başladıTİCARET SİCİLİNE İLİŞKİN HARÇ ÖDEMELERİ TOBB’A BAĞLI ODA/BORSALAR HİZMET STANDARTLARINI ARTTIRIYOR, HİZMETİ ÜYELERİN AYAĞINA GETİRİYOR!6736 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin KanunKAREKODLU ÇEK SUNUMBAŞARI HİKAYELERİ...TTK'NIN GEÇİCİ 7.MAD. UYARINCA VERGİ DAİRESİNDE KAYDI KAPANAN ŞİRKETLERE İLİŞKİN İHTAR İLANLARITEKİRDAĞ TSO, TSE İŞBİRLİGİ PROTOKOLÜNÜ TAMAMLADITÜRK TİCARET KANUNU’NDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLERTTK'NIN GEÇİCİ 7.MAD. UYARINCA MÜD.LÜĞÜMÜZ TARAFINDAN KENDİLERİNE İHTAR YAPILAN LTD.ŞTİ. 'LERSERMAYE ARTIŞLARINA AİT İHTAR LİSTESİSİGORTA ACENTELERİ YÖNETMELİĞİ VE EK1-2-3-4-5-6-7-8 FORMLARI HAKKINDA DUYURU!6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YASASI GENEL BİLGİLENDİRME SEMİNERİE-İMZA İÇİN İSTENİLEN EVRAKLARPERAKENDE TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN TASARISI GELİR VERGİSİ KANUNU TASARISITÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN TASARISI6102 Sayılı Kanunun geçici 7’nci maddesine dayanılarak münfesih olmasına veya sayılmasına rağmen tasfiye edilmemiş anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin tasfiyelerine ve Ticaret Sicil kayıtlK BELGESİ HAKKINDA DUYURU!Odamız Tüm Teknik Altyapısını Yenilemiştir.81 İlde Her Konuda Yatırım TeşviğiUMEM BECERİ ‘ 10 KURSUNDAN AÇIKLAMAYeni Web Sayfamız Tam Zamanında HizmetinizdeTEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN K BELGELERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!
Toplam Ziyaretçi Sayısı : 41970