USD Alış: 3.8765 | USD Satış: 3.8921 | Euro Alış: 4.5728 | Euro Satış: 4.5911

DUYURULAR

YILLIK AİDAT VE MUNZAM AİDATLARIN SON ÖDEME TARİHİ 31 EKİM 2017!TTSO ORGAN SEÇİMLERİ YETKİ BELGESİ DİLEKÇESİYILLIK AİDATLARIN SON ÖDEME TARİHİ 30 HAZİRAN 2017!Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu 1 Ocak 2017´de başladıTİCARET SİCİLİNE İLİŞKİN HARÇ ÖDEMELERİ TOBB’A BAĞLI ODA/BORSALAR HİZMET STANDARTLARINI ARTTIRIYOR, HİZMETİ ÜYELERİN AYAĞINA GETİRİYOR!NEFES KREDİSİ6736 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin KanunKAREKODLU ÇEK SUNUMBAŞARI HİKAYELERİ...TTK'NIN GEÇİCİ 7.MAD. UYARINCA VERGİ DAİRESİNDE KAYDI KAPANAN ŞİRKETLERE İLİŞKİN İHTAR İLANLARITEKİRDAĞ TSO, TSE İŞBİRLİGİ PROTOKOLÜNÜ TAMAMLADITÜRK TİCARET KANUNU’NDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLERTTK'NIN GEÇİCİ 7.MAD. UYARINCA MÜD.LÜĞÜMÜZ TARAFINDAN KENDİLERİNE İHTAR YAPILAN LTD.ŞTİ. 'LERSERMAYE ARTIŞLARINA AİT İHTAR LİSTESİSİGORTA ACENTELERİ YÖNETMELİĞİ VE EK1-2-3-4-5-6-7-8 FORMLARI HAKKINDA DUYURU!6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YASASI GENEL BİLGİLENDİRME SEMİNERİE-İMZA İÇİN İSTENİLEN EVRAKLARPERAKENDE TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN TASARISI GELİR VERGİSİ KANUNU TASARISITÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN TASARISI6102 Sayılı Kanunun geçici 7’nci maddesine dayanılarak münfesih olmasına veya sayılmasına rağmen tasfiye edilmemiş anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin tasfiyelerine ve Ticaret Sicil kayıtlK BELGESİ HAKKINDA DUYURU!Odamız Tüm Teknik Altyapısını Yenilemiştir.81 İlde Her Konuda Yatırım TeşviğiUMEM BECERİ ‘ 10 KURSUNDAN AÇIKLAMAYeni Web Sayfamız Tam Zamanında HizmetinizdeTEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN K BELGELERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!