TSO Haber Biga TSO’da İş Dünyası ile İstişare

• 4.10.2024 10:11:00

Biga TSO’da İş Dünyası ile İstişare
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Burada meclis üyeleri ile istişarede bulanan Hisarcıklıoğlu, sorun ve çözüm önerilerini dinledi.​

Hisarcıklıoğlu ziyarete ilişkin açıklamasında, “İş, ticari, tüketici ve kira uyuşmazlıklarında Biga iş dünyasına hizmet sunmak amacıyla hayata geçirilen Biga Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdik. Biga iş dünyasına hayırlı olsun. Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda meclis üyelerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Vizelerde, finansmana erişimde, nitelikli çalışan bulmada, perakende, gıda ve ulaştırma sektörlerinde, ticari kredi kartı limitlerinde yaşanan sıkıntıları dile getirdiler” ifadesini kullandı.