• 20.10.2023 01:22:00

TEKİRDAĞ TSO, TOBB İL GENÇ ve KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI

TEKİRDAĞ TSO, TOBB İL GENÇ ve KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ  SEÇİMLERİ YAPILDI

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esaslarına dayanılarak hazırlanan TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar ’da yer alan ilgili düzenlemelere göre TOBB’dan gelen 16.06.2023 tarih ve E-6884 sayılı yazı ile yine 03.10.2023 tarih ve E-10622 sayılı yönetmelikteki talimatlar doğrultusunda, Odamız TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği seçimleri 19 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilmiştir.

Odamız, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliğine; Hüseyin Yaldız,

Odamız, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine ise;

1. Burcu ERGENE
  2. Muazzez TERZİ
  3. Halime AKGÜN İZGİ seçilmişlerdir.

Kadın ve Genç Girişimcilerimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını diler, çalışmalarında başarılar dileriz.