Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Araç Satış İlanı

• 15.01.2024 15:14:00

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Araç Satış İlanı

Araç, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Personeli eşliğinde görülüp incelenebilecektir. Aracı gören ve inceleyen istekli tarafından “Araç İnceleme ve Teklif Belgesi” imzalanacaktır.

SATIŞLA İLGİLİ ŞARTLAR

-          Teklif sahibinin ad-soyad, varsa unvan ve kaşesi, imzası ve tarihi yer alacaktır. Bu şekilde hazırlanmış olan teklif mektubu kapalı zarf içerisinde en geç 26 Ocak 2024 Cuma Günü 17.00’a kadar, 01 Şubat 2024’e kadar geçerli olacak şekilde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği’ne teslim edilecektir.

-          Araç satışından doğacak her türlü masraf alıcı tarafından karşılanacaktır. Tekirdağ TSO’nun bu konuda bir ödeme yapması söz konusu değildir.

-          Teklifi kabul edilen kişi veya firma, araç bedelini Tekirdağ TSO hesabına yatırmadan hiçbir satış ve devir işlemi yapılmayacaktır.

-          Aracı satın alarak devir ve teslim alan kişi veya kuruluş, devir ve teslim sonrasında herhangi bir kusur, eksiklik, ayıp vb. iddialar ileri sürerek Tekirdağ TSO’dan maddi ve manevi bir talepte bulunamaz.

-          Usulünce hazırlanmayan ve süresinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

-  Tekirdağ TSO tekliflerin herhangi birini tercih etmekte, yeniden teklif istemekte, aracı satmaktan vazgeçmekte ve teklif isteme yöntemini değiştirmekte ve teklif süresini uzatmakta tamamen serbesttir.

-        İşbu araç satışından doğacak her türlü ihtilaf, Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre, yetkili mahkemelerce çözülecektir.

Bilgi ve Aracı Görmek İçin İrtibat:

İsteklilere saygıyla duyurulur.

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI