Tekirdağ Valisi'nden Başkanımız Cengiz Günay'a Teşekkür Belgesi

• 28.03.2024 10:50:00

Tekirdağ Valisi'nden Başkanımız Cengiz Günay'a Teşekkür Belgesi
Tekirdağ Valimiz Sayın Recep Soytürk ve Eşi Sayın Nurdan Soytürk Hanımefendinin ev sahipliğinde düzenlenen Süleymanpaşa’ya okul yaptıran ve okul yapılması için arsa temin ederek eğitime katkı sağlayan hayırseverlerle birlikte yapılan iftar programına katıldı.
Günay yaptığı açıklamada; "Eğitime yapılan yatırımın hiçbir zaman değerini yitirmeyeceği bilinci ile Oda olarak Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunu, TOBB'un desteği ile de TOBB Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Süleymanpaşa’mıza kazandırdık. Bu vesileyle söz konusu okullarımızı şehrimize kazandırmamızda emeği geçen TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve bu geceyi düzenleyerek bizleri onurlandıran Sn. Valimize teşekkür ediyorum." dedi.