Başkanımız, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Türkiye-Yunanistan Ortak Eylem Planı Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'ne Katıldı

• 13.12.2023 14:11:00

Yönetim Kurulu Başkanımız, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Türkiye-Yunanistan Ortak Eylem Planı Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin Atina'da gerçekleştirilen 5. Toplantısı'na katıldı.

Toplantı ve imza protokolü hakkında açıklama yapan Günay "Türkiye-Yunanistan Ortak Eylem Planı Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin Atina'da gerçekleştirilen 5. Toplantısı kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Enterprise Greece arasında mutabakat zaptını imzaladık. Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Kostas Fragoyiannis'in katılımıyla imzaladığımız anlaşma iki ülke arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmayı amaçlamaktadır. Türkiye ve Yunanistan adına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.