TSO Haber Tekirdağ Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

• 31.01.2024 10:56:00

"Tekirdağ Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü" Muratlı Kaymakamı, Muratlı OSB Başkanı Bülent Uygur, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Yönetim Kurulu Başkanımız, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay'ın katılımıyla imzalandı.
Başkanımız Cengiz Günay yaptığı açıklamada: "Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçelerinde bulunan MTEGM’ne bağlı okul/kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin sektörün ihtiyaç duyduğu niteliklerde yetiştirilmesini, yönetici ve alan öğretmenlerinin sektörde işbaşı ve hizmet içi eğitimi faaliyetlerini, okullarda okutulmakta olan eğitim programlarının güncellenmesi için tavsiyelerde bulunmayı, başarılı öğrencilere verilecek burs, atölye/laboratuvar ve temrinlik desteği, işletmede beceri eğitimi ve istihdama yönelik usul ve esasları kapsayan protokolün hayırlı olmasını diliyorum." dedi.