TSO Haber Üye indirim protokolleri kapsamında Kurumumuz ve Özel Pyramid Dil Akademisi Kursu Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

• 22.08.2024 16:57:00

Üye indirim protokolleri kapsamında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) ve Özel Pyramid Dil Akademisi Kursu arasında indirim protokolü İmzalandı.

Gerçekleşen imza törenine Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Pyramid Dil Akademisi Kursu Kurucusu Özlem Coşkun ve Kurum Müdürü Esra Erdoğan katılımda bulundu.

Protokol hakkında açıklamada bulunan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay; “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üyesi, personel ya da ailesi için Piramit Dil Akademisi'nde her kayıt için % 15'e varan indirim uygulanacaktır. Belirtilen indirim oranı firmanın etiket fiyatı üzerinden olacaktır. Üyelerimizin yararına olan indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum " dedi.