Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Olağan Protokol Yürütme Toplantısı Gerçekleşti

• 26.10.2023 22:57:00

Milli Eğitim Bakanlığımız, #TOBB ve TOBB ETÜ arasında imzalanan “Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü” kapsamında Olağan Protokol Yürütme Toplantısı'nı kurumumuz ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay yaptığı açıklamada; "Toplantıda: Tekirdağ’da sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün mesleki ve teknik eğitim yolu ile yetiştirilmesi, bu amaçla imzalanan protokol kapsamında kamu ve özel kurum ve kuruluşlarla, sektörle ve işgücü piyasası aktörleri ile etkili işbirliği yapılarak eğitim-istihdam ilişkisinin güçlendirilmesine yönelik konular görüşülerek karara bağlandı. Toplantının, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.