Günay, “Kadir Gecesi’nin Tüm İnsanlığa Sağlık, Barış ve Huzur Getirmesini Temenni Ederim”

• 5.04.2024 11:15:00

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Günay, "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik için de vazgeçilmez bir fırsattır. Bu vesileyle başta üyelerimiz olmak üzere tüm Tekirdağ halkının Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ederim.”