TSO Haber Hisarcıklıoğlu, Biga TOBB Anaokulu Açılış Töreni'ne Katıldı

• 4.10.2024 10:26:00
  • TSO Haber

Hisarcıklıoğlu, Biga TOBB Anaokulu Açılış Töreni'ne Katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Biga TOBB Anaokulu’nun açılış törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.​

Burada yaptığı değerlendirmede, yeni okulun öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dileyen Hisarcıklıoğlu, “81 ilimizi eğitim tesisi ile donattık. 154 ilçemize 154 okulla birlikte 307 eğitim tesisini çocuklarımıza armağan etmiş olacağız. Tüm çabamız ülkemiz ve çocuklarımız için…” ifadesini kullandı.

Tören, dua edilmesi, açılış kurdelesinin kesilmesi ve sınıfların gezilmesiyle tamamlandı. Çanakkale Valisi Ömer Toraman ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ziyaret ettikleri bir sınıftaki öğrencilere bir yüzünde Türk bayrağı bulunan Türkiye haritası hediye etti.