Hindistan Başkonsolosu Mijito Vinito, Kurumumuzu Ziyaret Etti

• 5.12.2023 11:59:00

Hindistan Başkonsolosu Mijito Vinito, Kurumumuzu Ziyaret Etti
Odamızı ziyaret eden Hindistan Başkonsolosu Mijito Vinito'ya Yönetim Kurulu Başkanımız, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Meclis Başkanımız Hakan Şık ve Yönetim Kurulu Üyemiz Serdar Sevim ev sahipliği yaptı.
Gerçekleşen görüşmede Tekirdağ ve Hindistan arasında mevcut ticari ilişkilerin geliştirilmesine yönelik yapılabilecekler değerlendirildi ve yatırım imkanları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay, ilimizin ticareti, ekonomisi ve yatırım olanaklarıyla ilgili Başkansolos Vinito’ya bilgiler verdi.
Başkonsolos Mijito Vinito, Türkiye’ye Hindistan’dan daha fazla yatırım yapılması amacıyla yatırımcı şirketlerin Türkiye’de gerçekleştirilen fuarlara davet edilmesinin işbirliklerini güçlendireceğini belirtti.
Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.