TTSO'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer'e Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleşti

• 24.04.2024 11:30:00

Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay, Meclis Başkanımız Hakan Şık ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yerel seçimler sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Candan Yüceer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Başkanımız Cengiz Günay, yaptığı açıklamada; Şehrimizin menfaatine, gelişimine ve sosyo-ekonomik kalkınmasına fayda sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi noktasında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak yerel yönetimlerle kurumsal işbirliği içerisinde olacağımızı ifade ederek Belediye Başkanımız Candan Yüceer’e görevinde başarılar diledi.