TSO Haber Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz TSO - İş-Kur ve Avrupa Birliği İşbirliğinde Yürütülen Proje Hakkında Başkanımıza Bilgiler Verildi

• 28.05.2024 16:00:00

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz TSO - İş-Kur ve Avrupa Birliği işbirliğinde yürütülen ‘Yetkin Gençlerin İş Gücüne Katılımı Projesi’ Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan” projesi kapsamında Proje Lideri Beril Günay ve proje ekibi, Başkanımız Cengiz Günay'ı ziyaret etti.

Başkan Günay, yaptığı açıklamada: "Proje kapsamında, gençlerin; genel, sosyal ve mesleki yetkinliklerini arttırmak amacıyla danışmanlık faaliyetleri ile destek vererek onları iş gücü piyasasına kazandırmak adına yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldım. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.